CHROMA ID - NG Fodrásszalon webüzlet - Schwarzkopf professional


CHROMA ID

termékcsalád kép - CHROMA  ID kép

Teljes mértékben egyénre szabható hajszínező pakolás: a Schwarzkopf Professional büszkén mutatja be az első, integrált kötéserősítéssel rendelkező hajszínező pakolásait, a Chroma ID termékeket.

A fél szemünket mindig a legfrissebb trendeken tartjuk, és azt tapasztaljuk, hogy rendületlenül nő az olyan alacsony elkötelezettséggel járó hajfestési szolgáltatások iránti igény, amelyekkel egyedi, a vendég személyiségét tükröző stílusok alkothatok. A Schwarzkopf Professional egy új hajszínező, a CHROMA ID bevezetésével válaszol erre a keresletre.

A CHROMA ID a Schwarzkopf Professional első, teljes mértékben egyedi igényekhez alakítható, hajszínező és árnyaló rendszere, amelynek formulái a beépített kötéserősítő-technológiának köszönhetően nemcsak, hogy nem károsítják, hanem intenzíven ápolják a hajat a festés során. A végtelen színárnyalatot kínáló CHROMA ID olyan átfogó szortimentet kínál, amellyel minden vendég kifejezheti az egyedi és különleges személyiségét – legyen szó a természetes szőke árnyalatok kedvelőitől a merész pinket viselő vendégekig.

Színezz bátran a CHROMA ID-val és fejezd ki a sokszínűségedet!

CHROMA ID: A valódi színazonosság

 

AKCIÓK

8.999 7.499,- termék kosárba - BLONDME CLAY LIGHTENER Részletek
akció
19.541 13.970,- termék részletek - Blondme Akciós csomag 1. Részletek
akció