SZALON PAKOLÁS 500ML
SZALON PAKOLÁS 500ML
SZALON PAKOLÁS 500ML
Címkék:

SZALON PAKOLÁS 500ML

CLEAR;
3,19;
4,6;
5,1;
6,12;
6,46;
6,88;
7,65;
7,77;
8,19;
8,46;
9,5/1;
9,5/19;
9,5/4;
9-12;
OFF BLACK;Az üzlet katalógus üzemmódban van, nincs lehetőség rendelés leadására. Kérjen ajánlatot a termékre!

Név:

E-mail:

Üzenet, telefonszám:


Írja be ezt a számot: 11

Chroma ID iszínező pakolás

13 db Kötéserősítő Hajszínező Maszk az alacsony elkötelezettséggel járó szolgáltatásokhoz, úgymint a meglévő hajszín kiemeléséhez vagy a fakó árnyalat felfrissítéséhez, esetleg az IGORA ROYAL vagy VIBRANCE árnyalatok tartósságának meghosszabbításához. A Kötéserősítő-technológia szerkezeti kötéseket hoz létre a hajszálon belül, csökkentve a töredezést. A Low Salt-technológia csökkenti a pigmentbehatolást gátoló tényezőket, ezáltal pedig maximalizálja a hajba jutó festékanyagokat a jobb színlerakódás érdekében. A Keratin és a Panthenol extra ápolást biztosít és lezárja a kutikulát a jobb hajminőség érdekében.
A kollekció végtelen számú árnyalatot kínál maximális személyre szabhatósággal: az árnyalatok teljes mértékben keverhetők egymással és akár 15 mosáson át tartanak.

CHROMA ID: Végtelen árnyalat és szolgáltatás

A CHROMA ID hajszínező maszkjainak széles választékával a fodrászok olyan szolgáltatásokat kínálhat, amely valóban megfelel a vendég igényeinek:

Semlegesítés Hideg árnyalás anti-sárga hatással világos szőke, ezüst vagy fehér alapokhoz vagy anti-narancssárga hatás a sötétszőke alapokhoz Pasztell szolgáltatások A pasztell árnyalatok végtelen kikeverése bármely CHROMA ID Kötéserősítő hajszínező maszk és az Átlátszó Kötéserősítő maszk keverésével Színfrissítés A közvetlen hajfestés legszélesebb skáláját, valamint személyre szabott színfrissítő szolgáltatásokat kínálunk mindazoknak, akik egyedi színekre vágynak Merész szolgáltatások Káprázatosan fényes, intenzív és kreatív hajszínek

Használat: hajmosás után a törölközőszáraz hajra tedd fel és hagyd rajta 10-20 percig a kívánt színintenzitás eléréséhez, öblítsd le és szárítsd, formázd kedved szerint! PLUSZ BALZSAM, PAKOLÁS HASZNÁLATA NEM SZÜKSÉGES, HISZEN A CHROMA ID INTENZÍV ÁPOLÁST IS AD!


Cikkszám: 2499058


Ma megtekintett termékek: